ROSA FEST: Giroen ruller avgårde og Musette gir deg oppsummering av starten på Sardinia og den kommende uken. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

Podkast🎙️: Giro d’Italia-spesial

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 9.05.17 01:49

Del på    

Vår podkast «Musette» tar for seg Giro-åpningen og ser fremover mot etappene som kommer.

(procycling.no): Jubileumsutgaven av Giro d’Italia er godt i gang og rittet har hatt sin første hviledag etter tre etapper på Sardinia. Rytterne har forhåpentligvis brukt hviledagen fornuftig og det samme har vår sykkelpodkast «Musette» gjort. Vårt faste panel tar for seg åpningen av den 100. Giro-utgaven og analyserer etappene.

Hvem har kommet best ut av en tøff start på Sardinia? André Greipel viser kontinuitet, mens Caleb Ewan har hatt stang ut på flere etapper. Er presset for stort på det australske supertalentet? Bob Jungels sprengte feltet i fillebiter i sidevinden inn mot Cagliari, men var det krefter vel brukt?

Favorittene hauser opp dagens etappe til vulkanen Etna, men vil årets første klatreetappe virkelig leve opp til spetakkelet? Vincenzo Nibali er på hjemmebane og ønsker å sykle i den rosa trøyen i hjembyen Messina på onsdag, men er han i god nok form til å kapre maglia rosa på Etna?

LES OGSÅ: Giro 100: Favoritter og jokere
LES OGSÅ: Giro 100: De viktigste klatringene
LES OGSÅ: Giro 100: En utgave for klatrerne

ABONNER: Liker du podkasten vår? Da må du gjerne abonnere på den i iTunes eller SoundCloud. Vi setter pris på kommentarer og ratinger, og du kan også følge oss på Facebook og Twitter. Skriv gjerne til oss med forslag om temaer eller spørsmål. For RSS-feed kopier denne linken: pcast://feeds.feedburner.com/Musette-EnPodkastOmSykling

Hva og hvem er Musette? Fortsett og les videre under avspillingsvinduet!

Musette er en podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

Podkasten består av procycling.no-journalistene Knut Andreas Lone, Espen J. Lee og Magnus Drivenes. Knut Andreas Lone er tidligere aktiv syklist i Norges mest tradisjonsrike sykkelklubb, Trondhjems Velocipedklub, og har god innsikt i hva som foregår både nasjonalt og internasjonalt. Espen J. Lee skriver både for procycling.no og Sykkelmagasinet, og har flere års erfaring fra både inn- og utland. Espen er en ordsmed av rang, med full kontroll på sportens fortid og nåtid. Magnus Drivenes har i motsetning til Knut ikke parkert sykkelen og er stadig å se i Norgescup-feltet. Når han ikke bruker tiden på lærerstudier eller trening, er Magnus ofte å se på procycling.nos sider, på jakt etter de ferskeste nyhetene.

Tagget med: , , , , , , , ,

Les også disse