Prøv Procycling Pluss idag

VANT: Nacer Bouhanni, her under Volta a Catalunya tidligere i år. FOTO: Tim De Waele (TDWSport.com)

Nok en fransk spurter slo tilbake etter VM-vraking

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 3.09.17 16:00

Del på    

Bouhanni raskest i GP de Fourmies.

(procycling.no): Den franske troppen som sendes til VM, er helt uten spurtere, deriblant Arnaud Démare og Nacer Bouhanni. Førstnevnte viste form med en flott seier i Brussels Cycling Classic i går, mens Bouhanni i dag klinket til med seier i GP de Fourmies.

200 meter før mål klinket den eksplosive franskmannen til og ingen maktet å holde følge. Nærmest fulgte Marc Sarreau (FDJ) og Rüdiger Selig (Bora-hansgrohe). Seieren er Bouhannis tredje den siste måneden.

(artikkelen fortsetter under)

En gruppe bestående av 20 ryttere kom seg avgårde og utgjorde dagens brudd. I hovedfeltet tok Cofidis kontrollen og ledet rittet stødig gjennom dagen.

Julian Vermote (Quick-Step Floors) gjorde et forsøk alene inne på de siste kilometerne, men under kilometersmerket ble han hentet av et solid Cofidis-tog. Mot slutten var fronten noe uorganisert, men Bouhanni gikk til fra en god posisjon og akselerasjonen hans var det ingen som matchet.

Truls Korsæth (Astana) kjørte også rittet og kom i mål i hovedfeltet. Vegard Stake Laengen (UEA Team Emirates) startet ikke rittet, etter å ha veltet i gårsdagens ritt i Brussel. Les mer om det her!

Tagget med: , , , , , ,

Les også disse