VINNERSKALLE: Mark Cavendish har enda ikke sikret seg kontrakt for 2019. Nå sender ryktebørsen ham til Midtøsten. FOTO: Tim De Waele/Getty Images

VINNERSKALLE: Mark Cavendish har enda ikke sikret seg kontrakt for 2019. Nå sender ryktebørsen ham til Midtøsten. FOTO: Tim De Waele/Getty Images

McLaren-avtale kan bane vei for Cavendish-overgang

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 18.09.18 12:06

Del på    

Ryktes å være på vei til aktør i Midtøsten.

(procycling.no): Ifølge cyclingnews.com har Mark Cavendish og generalmanager Doug Ryder vært på kollisjonskurs den siste tida.

Den Isle of Man-fødte briten skal ha blitt tilbudt en kontraktsforlengelse med lønnskutt på 40 prosent målt opp mot hans forrige avtale.

Les også: Cavendish har syklet med kyssesyke i flere måneder

Private samtaler mellom de to hovedpersonene skal ha klarnet lufta, men partene skal fremdeles ikke være klare til å forhandle, skriver det anerkjente sykkelnettstedet.

I stedet har Bahrain-Merida dukket opp som en mulig løsning for 2019-sesongen.

McLaren baner vei?

Ryktene har også gått ut på en kombinert satsing på velodrom og landevei, innenfor Team Skys rekker, på vei mot Tokyo-OL i 2020.

Ifølge opplysningene cyclingnews.com sitter på kan et sponsorat med McLaren være nøkkelen som sender 33-åringen til Bahrain-Merida.

– Det snakkes om at McLaren kommer inn som sponsor, og at Mark Cavendish og Bernhard Eisel blir med som del av en ettårig pakke, sier en kilde med innsyn i prosessen til cyclingnews.com.

Har alt hentet Bauhaus

Det er allerede klart at Edvald Boasson Hagen fortsetter i Dimension Data, men om Cavendish gjør kuvending, eller om han ender opp hos Bahrain-Merida eller Sky, er fremdeles i det blå.

Belgisk avis: – Forsøker å presse Cavendish ned i lønn

Bahrain-Merida har avstått fra å kommentere saken. Foran 2019-sesongen har de alt sikret seg talentfulle Phil Bauhaus og fra før av sykler Sonny Colbrelli for satsingen.

Artikkelen er levert av sykkelnettstedet procycling.no!

Tagget med: , , , , , ,

Les også disse