STORT: VM på hjemmebane var stort for Uno-X gutta og Syver Wærsted. Her er han i aksjon under NM i Trondheim i juni. FOTO: Knut Andreas Lone, procycling.no

Kontraktforlengelser hos Uno-X

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 10.08.17 20:23

Del på    

Syv ryttere fortsetter.

(procycling.no): Det norske kontinentallaget Uno-X Hydrogen Development Team annonserte i dag kontraktsforlengelser med en rekke av sine ryttere. Laget har allerede gjort et kupp på markedet, ved å signere Joker Icopals Tobias Foss.

De har også sikret seg talentene Idar Andersen (Gauldal SK) og Andreas Leknessund (Ringerike SK), som har vært med på å dominere Nations Cupen for juniorer denne sesongen. Inn kommer også Iver Skaarseth (Lillehammer CK) og Sindre Kulset (Ringerike SK).

Nå forlenger også syv ryttere med laget.Erik Nordsæter Resell, Syver Westgaard Wærsted, Torjus Sleen, Hans Kristian Rudland, Sondre Kristiansen, Lars Saugstad og Kristian Kulset sykler alle for laget i 2018.

Audun Brekke Fløtten forlater etter all sannsynlighet laget etter denne sesesongen. Det kan du lese mer om her: – Ingen selvfølge at det ordner seg for folk på min alder.

Uno-X-laget valgte å takke nei til invitasjonen til Arctic Race of Norway og sykler i stedet det tsjekkiske etapperittet Czech Tour, som innledet med en 18,6 kilometer lang lagtempo. Her syklet laget inn til en tolvteplass.

Tagget med: , , , , , ,

Les også disse