GIRO-VINNER: Team INEOS får enda en Grand Tour-vinner i sin stall i 2020. Foto: Justin Setterfield/Getty Images

Carapaz bekreftet til Team INEOS

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 2.09.19 18:49

Del på    

Giro-vinneren skal sykle for det britiske storlaget ut 2022.

(procycling.no): Mandag bekreftet Team INEOS at Richard Carapaz har signert en kontrakt som strekker seg ut 2022.

Det har versert rykter om ecuadorianeren sin fremtid i lang tid. Samme dag som Nairo Quintana sin overgang til Arkéa-Samsic ble bekreftet.

Carapaz tok en historisk triumf da han ble den første ecuadorianeren til å vinne en Grand Tour i Giro d’Italia i vår.

– Jeg er veldig glad for å bli en del av laget. Jeg ser på dette som en stor mulighet til å fortsette å utvikle meg og å vokse som rytter og å jobbe med et lag som blir sterkere og sterkere i år etter år, sier Carapaz i en pressemelding fra laget.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

At Team INEOS allerede har flere søramerikanske ryttere er også et betryggende element for ecuadorianeren.

– Jeg kjenner allerede mange av rytterne på laget og gleder meg virkelig til å jobbe med alle i Team INEOS til neste sesong. Jeg tror jeg kommer til å passe godt inn i gruppa og vil få ut mitt fulle potensiale i årene som kommer. Jeg ønsker å oppnå store triumfer for Team INEOS.

Tagget med: , , , ,

Les også disse