Prøv Procycling Pluss idag

NY SEIER: Elia Viviani, her fra søndagens Cyclassics Hamburg, var på ny sterkest i Tour du Poitou Charentes. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

Viviani slo Bouhanni

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 22.08.17 21:14

Del på    

Ny seier for italieneren.

(procycling.no): Elia Viviani fortsetter i den gode strømmen han er inne i. Etter en knepen andreplass i EM i Herning, bak Alexander Kristoff, vant han søndag Cyclassics Hamburg. I dag stod Team Sky-rytteren øverst på pallen igjen, i Tour du Poitou Charentes.

Et brudd gikk tidlig avgårde, men ble holdt i tøylene av Team Sky og Cofidis, som senere ble bistått av FDJ og Direct Energi. Da bruddet ble hentet gikk det nye forsøk, blant annet fra Tour de France-etappevinner Lilian Calmejane (Direct Energie), men franskmannen lyktes ikke.

Dermed gikk det mot en massespurt i Saintes i det franske etapperittet, men en velt omtrent syv kilometer fra mål gjorde at det var en sterkt redusert gruppe som skulle spurte om seieren. FDJ ledet an ut på oppløpet, med Jacopo Guarnieri foran Marc Sarreau, men franskmannen klarte ikke å holde de andre spurterne bak seg. Først øver målstreken kunne den kommende Quick-Step Floors-rytteren strekke hendene i været, foran Nacer Bouhanni (Cofidis) og Danilo Napolitano (Wanty – Groupe Gobert), med Sarreau på fjerdeplass.

Ingen nordmenn deltar i rittet.

Tagget med: , , , , , , ,

Les også disse