MED SIDEN STARTEN: Diego Ulissi har syklet i samme lag lenge. Det skal han fortsette med. Foto: Daniel Kalisz/Getty Images

Ulissi forlenger med UAE

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 13.05.20 20:19

Del på    

Italienerens nye kontrakt strekker seg ut 2022.

(procycling.no): Onsdag offentliggjorde UAE Team Emirates i en pressemelding at Diego Ulissi har forlenget kontrakten sin med laget.

Italieneren er nå UAE-rytter ut 2022.

– Diego er et veldig viktig element for laget vårt. Han har vist fantastisk stabilitet i prestasjonene som er på det høyeste nivå og har vist at han er til å stole på. Både på og av sykkelen viser han seg som en god leder, som er viktig i et lagmiljø og for at gruppa skal vokse som en helhet, sier lagsjef Mauro Gianetti.

Ulissi kjørte inn tre seirer for UAE i 2019 med sammendraget i Slovenia rundt som den største. I ritt som La Flèche Wallonne, Polen rundt og GP Montréal var han på podiet.

Cecina-syklisten startet proffkarrièren i Lampre i 2010 og syklet for dem helt til laget transformerte seg til UAE Team Emirates i 2017.

Mens mange lag sliter med økonomien virker det emirat-støttede laget å ha en enklere hverdag. På torsdag offentliggjorde laget at Pogacar også hadde skrevet under en ny lang kontrakt.

Tagget med: , , , ,

Les også disse