BLIR MED OVER: Rick Zabel og Mads Würtz Schmidt er de to første Katusha-rytterne som er klare for ICA. Foto: Justin Setterfield/Getty Images

To Katusha-ryttere bekreftet til Israel Cycling Academy

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 16.11.19 11:45

Del på    

Zabel og Würtz Schmidt blir med videre.

(procycling.no): De rytterne fra Katusha-Alpecin som er bekreftet klare for den nye WorldTour-satsingen til Israel Cycling Academy er bekreftet.

Rick Zabel og Mads Würtz Schmidt er de to første navnene offentliggjort av ICA-laget. I en usikker periode, der rytterne fra Katusha ikke har fått lønn for oktober, er de begge to fornøyd med å ha fremtiden sikret.

– Vi har hørt mye forskjellige om hva som skulle skje. Jeg krysset fingrene og håpet at ICA var laget vi skulle slå oss sammen med. Jeg er glad for at det endelig ligger bak oss og at vi nå kan fokusere på ritt og å hjelpe laget, sier Würtz Schmidt.

ANNONSE: Følg sesongen hos Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Den 25 år gamle dansken har syklet tre år i Katusha-Alpecin. Hans jevnaldrende tyske lagkamerat har en lengre proffkarriere bak seg. Seks år på WorldTour-nivå, med BMC og Katusha, blir trolig til syv år om ICA får WorldTour-statusen de sikter mot.

– Jeg er så glad. Spesielt med tanke på alt vi har vært gjennom. Nå gleder jeg meg bare. ICA er et spesielt lag som det eneste i Israel. Jeg er så imponert med suksessen og gleder meg til å bli en del av det. Jeg føler vi har en godt lag nå, konstaterer Rick Zabel.

Foreløpig er Dan Martin og André Greipel de største nye navnene i Israel Cycling Academy. Foreløpig er kun 19 ryttere offentliggjort i lagets 2020-tropp.

Tagget med: , , , , , ,

Les også disse