KJØRTE OFFENSIVT: Lars Saugstad har dokumentert god form i etterkant av Tour de l'Avenir. I går viste han seg fram under Gooikse Pijl. Men til VM i Innsbruck, dit hadde han aldri et mål om å melde seg på i uttaket. FOTO: Mario Stiehl/Tour of Norway

Saugstad klatret i Olympia’s Tour

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 16.09.18 20:59

Del på    

God avslutning på rittet for 21-åringen.

Etter å ha kjørt stødig gjennom hele rittet, fullførte Lars Saugstad et godt ritt med en syvendeplass på den avsluttende etappen i Olympia’s Tour.

Nordmannen var en del av en gruppe på 15 ryttere som slet seg løs etter tre-fire mil på etappen og som holdt unna hele veien til mål. Til slutt ble det en spurt om etappeseieren, hvor Marijn van den Berg (Delta Cycling Rotterdam) tok seieren, mens Saugstad altså ble nummer syv.

Før etappen var Saugstad på en tiendeplass i sammendraget, men ettersom ikke alle rytterne foran ham på resultatlista var i tetgruppa, klatret han opp til syvendeplass.

Saugstad, som også ble nummer seks på etappe 5a, har i løpet av den siste uka dermed notert seg for sine tre første individuelle plasseringer blant de ti beste i UCI-ritt i karrieren. Det er resultater som er med på å vise stegene brumunddølen har tatt denne sesongen, som blant annet gjorde at han fikk plass på Norges lag i Tour de l’Avenir da Syver Wærsted ble stygt skadet og måtte melde forfall.

Rittet ble vunnet av danske Julius Johansen.

Tagget med: ,

Les også disse