KJØRTE OFFENSIVT: Lars Saugstad har dokumentert god form i etterkant av Tour de l'Avenir. I går viste han seg fram under Gooikse Pijl. Men til VM i Innsbruck, dit hadde han aldri et mål om å melde seg på i uttaket. FOTO: Mario Stiehl/Tour of Norway

Saugstad opp til tiendeplass etter dag fem

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 15.09.18 21:23

Del på    

Klatret oppover sammenlagtlista i Olympia's Tour.

Olympia’s Tour går mot slutten for Uno-X, som har hatt Lars Saugstad som sin beste rytter i sammendraget siden han kom seg med i den første store gruppa på den første etappen.

Saugstad kjørte nok en gang bra på dag fem i rittet, som startet med en etappe på 100,9 kilometer. Der kom en gruppe på 16 ryttere samlet til mål, hvor Saugstad spurtet inn til sjetteplass. Med det resultatet hoppet han helt opp på en syvendeplass i sammendraget.

På ettermiddagen skulle rytterne kjøre en 9,3 kilometer lang tempo og igjen ble Saugstad beste nordmann. Denne gang endte han på en 26. plass, 47 sekunder bak den danske etappevinneren, Johan Price-Pejtersen (ColoQuick).

I sammendraget falt dermed Saugstad ned til tiendeplass, men fremdeles en klar forbedring fra 31. plassen han hadde etter fire etapper.

Med én etappe igjen er det Julius Johansen (ColoQuick) som leder sammenlagt. Juniorverdensmesteren vant den første etappen og ledet fram til Max Kanter (Development Team Sunweb) overtok den etter den fjerde etappen, men er nå altså tilbake igjen i ledelsen.

Tagget med: ,

Les også disse