TO AV DE MEST LOVENDE: Hvem skjuler seg på toppen av Musette sin talentliste? Foto: Justin Setterfield/Luc Claessen/Getty Images

Podkast🎙️: Fem ryttere som vil slå gjennom i årets sesong

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 2.01.19 15:27

Del på    

Siste del av Musette sin topp ti-talentliste for 2019.

(procycling.no): 2018-sesongen ligger bak oss, og om bare noen uker tråkkes sykkelåret i gang. I 2018 var det ryttere som Michael Valgren, Enric Mas og ikke minst Egan Bernal som tok et stort steg og etablerte seg på øverste nivå. Hvem kommer til å gjøre dette i 2019?

Det forsøker vi i sykkelpodkasten Musette å svare på. Vi har rangert de ti rytterne vi tror vil slå gjennom for alvor i 2019. I episode 20 avslørte vi rytterne fra tiendeplass til sjetteplass på lista. I denne episoden avduker vi de fem rytterne vi har mest tro på som de store gjennombruddene i sykkelsporten i 2019.

ABONNER: Liker du podkasten vår? Da må du gjerne abonnere på den i iTunes eller SoundCloud. Vi setter pris på kommentarer og ratinger, og du kan også følge oss på Facebook og Twitter. Skriv gjerne til oss med forslag om temaer eller spørsmål. For RSS-feed kopier denne linken: pcast://feeds.feedburner.com/Musette-EnPodkastOmSykling

Musette er procycling.no sin podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse