TALENTLISTE: To av de ti talentene Musette-redaksjonen vil holde et ekstra øye med i 2019 ser du her. Foto: Luc Claessen/Getty Images/Simon Nessler/procycling.no

Podkast🎙️: Topp ti ryttere å se opp for i 2019

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 1.01.19 17:03

Del på    

Hvem vil slå gjennom i årets sesong? Blant våre favoritter befinner det seg en nordmann.

(procycling.no): 2018-sesongen ligger bak oss, og om bare noen uker tråkkes sykkelåret i gang. I 2018 var det ryttere som Michael Valgren, Enric Mas og ikke minst Egan Bernal som tok et stort steg og etablerte seg på øverste nivå. Hvem kommer til å gjøre dette i 2019?

Det forsøker vi i sykkelpodkasten Musette å svare på. Vi har rangert de ti rytterne vi tror vil slå gjennom for alvor i 2019. En nordmann har fått plass blant våre ti. I denne episoden teller vi nedover fra tiendeplass til sjetteplass, og det er i dette sjiktet han befinner seg.

De fem navnene som topper lista avdukes i neste episode som slippes allerede 2. januar.

ABONNER: Liker du podkasten vår? Da må du gjerne abonnere på den i iTunes eller SoundCloud. Vi setter pris på kommentarer og ratinger, og du kan også følge oss på Facebook og Twitter. Skriv gjerne til oss med forslag om temaer eller spørsmål. For RSS-feed kopier denne linken: pcast://feeds.feedburner.com/Musette-EnPodkastOmSykling

Musette er procycling.no sin podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

Tagget med: ,

Les også disse