KLAR: Chris Froome jakter sin femte Tour de France-seier? Musette tar for seg neste års Tour-rute i sin ferskeste podkast. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

Podkast🎙️: «Den beste Tour de France-ruten på lang tid!»

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone
Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes
Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 1.11.17 21:10

Del på    

Vi kikker på neste års spennende Tour de France-rute og tar for oss de viktigste overgangene i sykkelverden.

(procycling.no): Etter et langt fravær er endelig vår kjære podkast, Musette, tilbake! Sesongen er over, men det er imidlertid mye spennende å se frem til. Den 17. oktober i Paris ble neste års Tour de France-rute presentert, og vårt panel tar for seg den 105. utgaven av verdens største sykkelritt.

Kan Tom Dumoulin utfordre Chris Froome? Hvilke etapper ser panelet mest frem til? Hører en superkort, 65 kilometer lang klatretappe hjemme i en Grand Tour? All den viktigste informasjonen om neste års Tour finner du i vår ferskeste podkast.

Samtidig oppsummerer vi de viktigste overgangene foran den kommende sesongen. Det har vært en svært spennende høst, med mye aktivitet på overgangsmarkedet. En rekke profilerte ryttere har skiftet lag og vi analyserer hvilke lag som sitter igjen med det beste untgangspunktet foran 2018-sesongen, både nasjonalt og internasjonalt.

LES OGSÅ: Slik blir Tour de France 2018
LES OGSÅ: Tour de France 2018: 5 ting å se frem til

ABONNER: Liker du podkasten vår? Da må du gjerne abonnere på den i iTunes eller SoundCloud. Vi setter pris på kommentarer og ratinger, og du kan også følge oss på Facebook og Twitter. Skriv gjerne til oss med forslag om temaer eller spørsmål. For RSS-feed kopier denne linken: pcast://feeds.feedburner.com/Musette-EnPodkastOmSykling

Hva og hvem er Musette? Fortsett og les videre under avspillingsvinduet!

Musette er en podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

Podkasten består av procycling.no-journalistene Knut Andreas Lone, Espen J. Lee og Magnus Drivenes. Knut Andreas Lone er tidligere aktiv syklist i Norges mest tradisjonsrike sykkelklubb, Trondhjems Velocipedklub, og har god innsikt i hva som foregår både nasjonalt og internasjonalt. Espen J. Lee skriver både for procycling.no og Sykkelmagasinet, og har flere års erfaring fra både inn- og utland. Espen er en ordsmed av rang, med full kontroll på sportens fortid og nåtid. Magnus Drivenes har i motsetning til Knut ikke parkert sykkelen og er stadig å se i Norgescup-feltet. Når han ikke bruker tiden på lærerstudier eller trening, er Magnus ofte å se på procycling.nos sider, på jakt etter de ferskeste nyhetene.

Tagget med: , , , , , ,

Les også disse