NYTT LAG: Serge Pauwels gir seg i Dimension Data etter 2017-sesongen. Foto: Tim de Waele/Getty Images

Pauwels forlater Dimension Data

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 10.08.18 17:36

Del på    

Ny belgisk lagkamerat til Van Avermaet.

(procycling.no): Serge Pauwels blir en del av den nye WorldTour-satsningen til Jim Ochowicz, støttet av den polske skoprodusenten CCC.

Belgieren har syklet for Dimension Data de siste fire sesongene, og hadde i utgangspunktet ikke tenkt å forlate det sør-afrikanske laget. Men da tilbudet kom grep han sjansen.

– Jeg planla egentlig ikke å bytte lag. Jeg har hatt fire flotte år i MTN-Qhubeka og Dimension Data, og Qhubeka-stiftelsen vil alltid ha en plass i mitt hjerte. Men da denne sjansen kom så følte jeg at jeg måtte gripe den, sier Pauwels ifølge Cyclingnews.

Mandag ble Guillame Van Keirsbulck klar for det nye laget. Også han blir en del av det som ser ut til å bli en belgisk stamme i laget, bygget rundt Greg Van Avermaet.

– Jeg har bare vært lagkamerat med Greg to ganger på det belgiske landslaget. I OL i Rio var vi romkamerater, og har begge gode minner fra det. Vi har aldri kjørt sammen, men vi er gode venner, så jeg gleder meg til det. Greg er ikke bare en stor rytter på grunn av hans prestasjoner, men på grunn av måten han kjører på, konkluderer Pauwels.

34-åringen håper å få fortsette med offensiv sykling i sitt nye lag.

– Det er for tidlig å snakke om mine mål for 2019 nå. Men jeg tror det blir et liknende program som i år. Jeg åper å få sykle Tour de France, og fortsette å være den syklisten jeg er. Jeg vil sykle aggressivt, slik jeg gjorde med Dimension Data.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse