TREK NESTE: Jarlinson Pantano blir Trek-Segafredo-rytter fra og med 2017. Foto: EPA/GIAN EHRENZELLER

Pantano har funnet sitt nye lag

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 13.08.16 10:16

Del på    

Etappevinneren fra Tour de France blir Trek-Segafredo-rytter.

2016 har vært et gjennombruddsår for colombianske Jarlinson Pantano. Det sveitsiske IAM-laget legges ned etter 2016-sesongen. Til elcolombiano.com forteller Pantano at Trek-Segafredo blir hans nye lag.

27-åringen leverte flere solide prestasjoner i sin debut-sesong på proffnivå i 2015, men seieren uteble for IAM-rytteren.

I sesong nummer to kom den første seieren. På den nedkortede avslutningsetappen i Sveits rundt vant Pantano spurten i en mindre gruppe.

IAM-rytteren dro til sitt andre Tour de France med gode minner fra debuten da han ble nummer 19. Han gjentok bragden, og ble nummer 19 i år og, men det er prestasjonen på den 15. etappen han huskes best for.

På den krevende fjelletappen kom han til mål sammen med Tinkoff-rytter Rafal Majka. Pantano hadde få problemer med å slå polakken i spurten, og tok Colombias første etappeseier i rittet siden 2013.

Trek-Segafredo er i ferd med å sikre seg et fryktinngytende mannskap til 2017-sesongen. Fredag bekreftet laget at John Degenkolb blir å finne i de amerikanske lagets rekker de tre neste årene.

Ryktene har lenget gått om at Alberto Contador allerede har signert en kontrakt med Trek, men det forblir uoffisielt. I intervjuet med elcolombiano.com nevner Pantano den spanske stjernen.

– Jeg har signert med Trek, hvor Alberto Contador også vil være. Vi vil begge bli en del av dette laget.

Tagget med: , , , ,

Les også disse