Foto: Sigfrid Eggers

Ny langtidskontrakt på Evenepoel

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 6.04.21 20:16

Del på    

Belgieren er QuickStep-syklist ut 2026.

(procycling.no): Tirsdag offentliggjorde Deceuninck-QuickStep at de har forlenget kontrakten med et av sportens aller største talenter: Remco Evenepoel.

Belgieren, som fylte 21 år i januar, sin nye kontrakt strekker seg helt ut 2026-sesongen.

– Jeg føler meg beæret når jeg signerer for de neste fem årene. Som Patrick fortalte meg, er dette den lengste avtalen han noen gang har signert med en rytter. Jeg er veldig stolt og glad over å bli værende i dette vidunderlige laget, hvor jeg allerede har hatt mye suksess og hvor vi forhåpentligvis fortsatt kan nå våre store drømmer. Jeg elsker å være her, sier Evenepoel i pressemeldingen fra Deceuninck-QuickStep.

Den belgiske unggutten har ikke syklet siden han veltet ut av Il Lombardia på stygt vis, 15. august i fjor. Tidligere i sesongen hadde han rukket å vinne samtlige etapperitt han stilte til start i: Vuelta a San Juan, Volta ao Algarve, Vuelta a Burgos og Tour de Pologne.

I 2019, hans første proffsesong, vant Evenepoel Baloise Belgium Tour, Clásica Ciclista San Sebastián og tempo-EM. I tempo-VM ble det sølv bak Rohan Dennis.

Tagget med: , , , ,

Les også disse