USIKKER: Vincenzo Nibali vet fremdeles ikke om han stiller til start i Bergen. Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)

Nibali kan droppe VM

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 11.09.17 20:29

Del på    

Italieneren fortsatt i smerter etter velten i Vuelta a España.

(procycling.no): Etter velten på lørdagens etappe i Vuelta a España merker Vincenzo Nibali fremdeles smerter i ribbeina. Italieneren fullførte rittet, og sikret andreplassen i sammendraget, men han er nå usikker på om han tar turen til VM i Bergen.

Bahrain Merida vil gjennomgå en røntgen-undersøkelse innen kort tid, som vil avgjøre om Haien blir å se på vestlandet de kommende ukene. Løypa i Bergen er ikke skreddersydd for Nibali, men han skal være aktuell for en av de ni plassene på det italienske landslaget.

– Jeg kommer til å bestemme meg etter undersøkelsene. Jeg har pratet med landslagssjefen. Jeg har skjønt at løypa ikke passer meg, og at laget har de brikkene de trenger. Hvilken rolle kan jeg spille, spør Nibali retorisk ifølge Cyclingnews.

– Jeg vet ikke om Vincenzo vil kunne stille om han blir kaldt inn til VM i Bergen. Jeg tror det blir vanskelig. Det var en hardt velt, og han har fortsatt vondt når han puster. At han klarte å forsvare andreplassen med en slik ro var utrolig, sier Nibali sin trener Paolo Slongo.

Il Lombardia er rittet Slongo mener Nibali heller bør bygge de siste ukene av sesongen rundt.

Tagget med: , , , ,

Les også disse