SKAL TIL SPANIA: Jakob Fuglsang skal kjøre årets Vuelta a España. Foto: Tim de Waele/Getty Images

Movistar og Astana stiller sterkt i vueltaen

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 19.08.19 12:58

Del på    

López, Fuglsang, Carapaz, Quintana og Valverde blant rytterne bekreftet.

(procycling.no): Jumbo-Visma kunne offentliggjøre en meget sterk lagoppstilling til årets Vuelta a España i forrige uke, med navn som Primoz Roglic, Steven Kruijswijk, George Bennett og Robert Gesink.

Selv om de kommer med et meget bra mannskap, stiller Astana og Movistar med åtte ryttere som er på høyde med hva det nederlandske laget skal ta med til vueltaen.

For Astana ble Miguel Ángel López før sesongen pekt ut som kaptein, men etter at Jakob Fuglsang veltet ut av Tour de France, stiller nok også den danske 34-åringen med ambisjoner om et godt sammenlagtresultat. De to får med seg Ion og Gorka Izagirre, Manuele Boaro, Omar Fraile, Luis Léon Sánchez og Dario Cataldo. 

Movistar stiller som vanlig også sterkt til rittet på hjemmebane i Spania. Hvem som får kapteinsrollen er ikke helt klart, men med årets Giro d’Italia-vinner Richard Carapaz, Nairo Quintana og Alejandro Valverde har de i hvert fall tre ryttere man kan forvente å se i toppen.

I tillegg stiller de med Marc Soler, Imanol Erviti, Nelson Oliveira, Jorge Arcas og Antonio Pedrero.

Årets Vuelta a España starter 24. august. Der får man trolig se Carl Fredrik Hagen, Edvald Boasson Hagen og Rasmus Fossum Tiller som norske deltagere.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med: , ,

Les også disse