TIL VUELTAEN: Både Steven Kruijswijk og Primoz Roglic er klar for vueltaen for Jumbo-Visma. Her i aksjon under Tour de Romandie i april. FOTO: Luc Claessen/Getty Images

Roglic leder sterkt Jumbo-Visma i vueltaen

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 17.08.19 09:08

Del på    

Sikter mot årets tredje Grand Tour-podium.

(procycling.no): Etter å ha stått på podiet i Giro d’Italia med Primoz Roglic og Steven Kruijswijk i Tour de France sikter Jumbo-Visma mot tre av tre i Vuelta a España, med et sterkt og topptungt lag.

Begge Grand Tour-spesialistene, Roglic og Kruijswijk, sendes også til det spanske treukersrittet, med sloveneren som den utpekte lederen.

Roglic gikk inn i giroen som den klare favoritten, men etter en tøff vårsesong falmet han gjennom rittet og ble til slutt nummer tre, i jakten på sin første Grand Tour-seier. 29-åringen sto over Tour de France i juli, og gjør for tiden de siste forberedelsene til vueltaen i høyden i Sierra Nevada.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Mens det nederlandske laget sendte et allsidig lag til touren, som endte opp med å vinne fire etapper, er det et mer ensrettet fokus til årets siste Grand Tour.

I tillegg til Kruijswijk som sin høyre hånd, får han også med seg George Bennett, som gjorde en formidabel jobb for Kruijswijk i fjellene i touren. Rutinerte Robert Gesink er også en del av laget og blir viktig i fjellene, og det samme gjør ungguttene Sepp Kuss og Neilson Powless – sistnevnte med sin Grand Tour-debut.

Tony Martin er tilbake etter at han ble kastet ut av touren for gemyttene med Luke Rowe, og skal lose laget gjennom lettere terreng sammen med Lennard Hofstede.

Vuelta a España starter med en 18 kilometer lang lagtempo i Torrevieja den 24. august.

Tagget med: , , ,

Les også disse