Foto: Slipstream Sports

Ny lagkamerat for Boasson Hagen

Procycling
Tips meg

Publisert 21.08.17 15:20

Del på    

Dimension Data signerer Cannondale-rytter.

(procycling.no): Den nederlandske puncheur’en Tom-Jelte Slagter skal sykle for Dimension Data kommende sesong og blir dermed lagkamerat med Edvald Boasson Hagen i 2018.

– Jeg har hatt fire fine år med mitt nåværende lag, Cannondale-Drapac, men følte tiden var moden for nye utfordringer. Team Dimension Data har en flott visjon, og med tanke på mine målsetninger er det et ideelt lag for å utvikle meg som rytter, sier Slagter.

28-åringen har en fortid fra Rabobank og har syklet for Cannondale-Drapac de fem siste sesongene. Slagter er tidligere vinner av Tour Down Under, og står med etappeseire fra ritt som Paris-Nice, Tour of Alberta og Tour de Haut-Var.

– Tom har vist gjennom sin karriere at han kan vinne ritt, men med våres struktur og støtte tror vi at han kan bli en enda bedre rytter og få maksimalt ut av talentet sitt, sier Rolf Aldag, prestasjonsdirektør hos Dimension Data.

– Tom er en underholdene rytter for fansen, han angriper og er en eksplosiv type. Det gjør han til en synlig og god ambassadør for Qhubeka og Team Dimension Data. Ardenner-klassikerne og tøffe etapper er hans spesialitet, men han kan også kjempe i toppen sammenlagt i korte etapperitt, sier Aldag.

Dette er tredje nysignering offentliggjort av Dimension Data. Louis Meintjes (UAE Team Emirates) og Julien Vermote (Quick-Step) har også meldt overgang til det afrikanske WorldTour-laget.

Som procycling.no har meldt tidligere, er Joker-Icopal-rytter Anders Skaarseth også aktuell for laget til Boasson Hagen.

Tagget med: , , ,

Les også disse