Foto: ARN/Thomas Maheux

To nye år i TotalEnergies for Boasson-Hagen

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 22.10.21 21:45

Del på    

34-åringen blir lagkamerat med Peter Sagan.

(procycling.no): Torsdag offentliggjorde Team TotalEnergies at tre av det franske Pro-lagets ryttere har signert nye kontrakter som strekker seg ut 2023-sesongen.

Franske Jérémy Cabot og spanske Víctor de la Parte er to av dem. Den siste er en 34-åring fra Rudsbygd. Edvald Boasson-Hagen har signert en toårskontrakt med samme lag som han har syklet for i 2021.

– Jeg er veldig glad over å forlenge med TotalEnergies. Det har gått veldig fint å bli en del av laget i år. Jeg gleder meg allerede til å sykle for laget de to kommende sesongene. Hovedfokuset mitt er fortsatt klasikerne. Jeg skal gjøre alt i jeg kan for å hjelpe laget til gode resultater, sier Boasson-Hagen i pressemeldingen fra laget.

Det franske Pro-laget vil trolig få en enda mer prominent posisjon i sykkelfeltet fra og med 2022. Peter Sagan er en av de nye lagkameratene som slutter seg til TotalEnergies neste år.

Også slovaken har signert kontrakt ut 2023. Daniel Oss og Maciej Bodnar ble med på Sagan-lasset fra Bora til TotalEnergies.

Tagget med: , , , , , ,

Les også disse