Prøv Procycling Pluss idag

<b> IKKE STRESSET: </b> Kristoff vil ikke bruke unødvendig mye krefter på krangelen med Mark Cavendish. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

IKKE STRESSET: Kristoff vil ikke bruke unødvendig mye krefter på krangelen med Mark Cavendish. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

– Jeg ser ikke på hvilket grunnlag han saksøker meg

Procycling
Tips meg

Publisert 8.07.14 13:09

Del på    

Har ikke hørt fra Cavendish.

(procycling.no): I går kom det frem at spurtstjernen Mark Cavendish (Omega Pharma – Quick Step) vurderer å saksøke Alexander Kristoff (Katjusja) grunnet nordmannens kommentarer etter briten veltet på den første etappen av Tour de France.

– Suarez ble utestengt for biting på fotballbanen, og for meg så det ut som om han krasjet med vilje, sa Kristoff ifølge Cyclingnews, og denne kommentaren førte altså til trusler om søksmål.

Kristoff selv er overrasket over alt oppstyret.

– Jeg hadde forventet mer av en stor rytter som Cavendish. Jeg ser ikke på hvilket grunnlag han saksøker meg. Jeg må få mene hva jeg vil, sier Kristoff til TV2.

– Jeg synes synd på ham at han ble skadet. Jeg håper han kommer raskt tilbake. Så får vi se om det blir saksøking eller ikke, sier nordmannen, som ikke har hørt noe fra Cavendish i etterkant.

KRASJ: Hjemmehelten Cavendish krasjet ut av rittet på etappe 1. Foto: Tim De Waele/TDWSPORT.COM.

KRASJ: Hjemmehelten Cavendish krasjet ut av rittet på første etappe. Foto: Tim De Waele/TDWSPORT.COM.

Angrer ikke
Den norske spurteren står likevel for alt han sa, og vil ikke trekke tilbake kommentaren.

– Ja, det var hans skyld at krasjen oppsto. Jeg synes han kjørte farlig i spurten. Fra min vinkel så det slik ut, men andre får mene hva de vil, sier Kristoff.

27-åringen tror ikke på at det blir noe søksmål ut av saken, og vil ikke bruke unødvendig mye krefter på dette midt under Tour de France.

– Jeg satser på at det ikke blir noen sak. Jeg prøver ikke å tenke så mye på det, sier Kristoff.

Misforståelse
Til TV2 forteller Cyclingnews-skribenten Stephen Farrand at det hele dreier seg om en språklig misforståelse.

– Det her er en språklig misforståelse. Det Cavendish tror er at Kristoff sier at Cavendish krasjet med vilje. Men jeg vet jo at engelsken til Kristoff ikke er helt perfekt. Det han mente å si var at Cavendish forsøkte å bevege seg slik han gjorde, ikke krasje, påstår han.

 

Tagget med: , , ,

Les også disse