Prøv Procycling Pluss idag

FØRST PÅ TOPPEN: Ben Hermans vant etappe to av Tour of Oman og overtok samtidig ledelsen i rittet. Alexander Kristoff klarte seg likevel overraskende bra i det kuperte terrenget. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM

FØRST PÅ TOPPEN: Ben Hermans vant kongeetappen i Tour of Oman. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM

Israel Cycling Academy signerer WorldTour-duo

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 24.08.17 20:37

Del på    

Israelsk profflag styrker stallen til 2018.

(procycling.no): Rubén Plaza og Ben Hermans ble torsdag offentliggjort som de to ferskeste signeringen til Israel Cycling Academy. Det skriver laget selv i en pressemelding.

Laget er det samme som vil bli August Jensen sin arbeidsgiver i 2018, men offentliggjøringen av bodøværingen lar vente på seg.

31 år gamle Ben Hermans er inne i sin fjerde sesong i BMC Racing. Belgieren tok en av sine største seier da han i februar gikk til topps i Tour of Oman.

– Etter mange år i store lag vil jeg nå få flere sjanser selv. Dette gir meg mye motivasjon, sier Hermans.

Spanske Plaza er blant de mer rutinerte rytterne i sykkelfeltet. Etter et fremragende 2015, der han vant en etappe i både touren og vueltaen, signerte Plaza for Orica-Scott. Etter to sesonger hos det australske WorldTour-laget tar 37-åringen nå steget ned til prokontinentallnivå, og Israel Cycling Academy.

– Jeg har tilbrakt 50 prosent av livet mitt som proff, og tro meg, det er ikke mulig med mindre du elsker sykling. Jeg har mye erfaring, og jeg elsker å lære og å hjelpe lag til å vinne, beretter Plaza som utvilsomt vil bli en viktig læremester for lagets unge ryttere.

I pressemeldingen skriver Israel Cycling at de vil annonsere flere store ryttere de kommende dagene.

– Vi er glad over at WorldTour-ryttere velger vårt lag. Det viser ikke bare at de stoler på prosjektet vårt, men det er også en boost for vår Grand Tour-drøm. Vi vil inspirere den neste generasjonen av israelske syklister, og plassere Israel på kartet i profesjonell sykling, sier lageier Ron Baron.

Tagget med: , , , ,

Les også disse