UHELDIG: Vita Heine veltet tidlig på fredagens etappe i Lotto Thüringen Ladies Tour, og kommer ikke til å starte lørdagens etappe. Foto: Michael Steele/Getty Images

Heine syklet åtte mil med brukket hånd

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 31.05.19 19:47

Del på    

Hitec Products-Birk Sport-rytteren bryter Lotto Türingen Ladies Tour.

(procycling.no): Vita Heine kommer ikke til å starte lørdagens etappe i Lotto Türingen Ladies Tour. Hitec Products-Birk Sport-rytteren veltet etter 37 kilometer av fredagens etappe, men kom seg opp på sykkelen igjen.

Den norske mesteren fullførte etappen på 19. plass, i en gruppe som var 15 sekunder bak etappevinner Lisa Klein (Canyon SRAM). Men i velten tidligere på etappen brakk 34-åringen hånda.

– Jeg kommer ikke til å fortsette Lotto Ladies Tor i morgen. Jeg brakk hånda i dag i en velt. Jeg klarte å kjøre opp til feltet igjen, og fullførte de siste 80 kilometerne. Jeg gledet meg virkelig til tempoen i morgen. Nå blir det operasjon, så får vi se hva som skjer, skriver Heine selv på Twitter.

Hitec-syklisten var nummer åtte i sammendraget etter fredagens fjerde etappe.

Torsdag tok hun en strålende soloseier i samme ritt.

Med kapteinen ute av spill, er det Ingrid Lorvik som er beste Hitec Products-rytter i sammendraget. Hun er nummer 30, med 7:46 opp til sammenlagtleder Kathrin Hammes (WNT Rotor). Ingvild Gåskjenn er nest best på 33. plass.

To etapper gjenstår i det tyske 2.1-rittet. Først en 17,9 kilometer lang tempo, før det avsluttes søndag med 102,2 kilometer i Altenburg.

Tagget med: , , , ,

Les også disse