GULL NUMMER TO: Etter noen turbulente måneder forsvarte Rohan Dennis VM-gullet fra Innsbruck. FOTO: Justin Setterfield/Getty Images

Gjensyn med Ochowicz for misfornøyde Dennis?

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 26.07.19 08:23

Del på    

Spekulasjoner i belgisk presse.

(procycling.no): Team Bahrain-Merida skal vente til Tour de France er unnagjort før de kommenterer ytterligere rundt framtida til Rohan Dennis, etter at australieren overraskende valgte å stå av i langesonen under den 12. etappen av årets Tour de France.

Tempoverdensmesteren skulle jakte heder, ære og etappeseier dagen etter, men skal ifølge diverse sykkelmedier ha vært misfornøyd med så vel sesongplan som utstyr i laget med røttene sine i Den persiske Gulf.

Full forvirring rundt Dennis sin Tour-exit

Exiten ga store overskrifter, og det er selvsagt heller ikke fritt for at spekuleres i 29-åringens framtid etter at arbeidsgiveren hans ikke kunne gi noen god redegjørelsen for hvorfor han sto av.

Belgiske Het Nieuwsblad forteller at de hviskes i Tour de France-kulissene at en overgang til CCC Team skal være aktuelt. Dennis er kontraktsfestet til Bahrain-Merida også ut 2020-sesongen, så han må i så fall kjøpes fri fra det gjeldende arbeidsforholdet.

Avisen skriver at laget fra Bahrain skal være villige til å la ha gå, dersom en «god rettslig avtale er mulig å framforhandle».

I CCC vil han i så fall gjenforenes med Jim Ochowicz som tidligere var med å bygge opp BMC Racing sammen med nå avdøde Andy Rihs. Dennis syklet også under Ochowicz i BMC-laget i fire sesonger.

 

Tagget med: , , , ,

Les også disse