Prøv Procycling Pluss idag

MER Å JUBLE FOR: Nacer Bouhanni og Cofidis er ambisiøse før 2019-sesongen. Til 2020 vil de tilbake på WorldTour-nivå. Foto: Tim de Waele/Getty Images

Cofidis sikter mot WorldTour i 2020

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 19.01.19 16:56

Del på    

Vil opp igjen etter ti år på nivå to.

(procycling.no): Et av lagene som har gått lengst i sykkelsporten uten å endre navn, Cofidis, har ingen planer om å forsvinne med det første.

Lørdag ble den 28-rytter store troppen presentert for sykkepressen, blant annet franske L’Equipe. Der offentliggjorde de også at de i 2020 har som mål å være tilbake på sykkelsportens øverste nivå; WorldTouren.

Cofidis var en del av sykkelsportens beste lag helt fram til og med 2009. Etter nedrykket har de vært registret som et prokontinentallag, men fremdeles fått sykle Tour de France og Vuelta a España hver eneste sesong.

Giro d’Italia har dog ikke vært like invitasjons-villige. 2010 var sist det franske laget syklet den italienske Grand Tour.

Nacer Bouhanni, Christophe Laporte og Jesus Herrada er å finne blant kapteinene til rødtrøyene også i år. Med 21 seirer i fjor hadde Cofidis en av sine beste sesonger på lenge, og laget sikter mot enda flere i 2019.

Tagget med: , , , ,

Les også disse