FORTSETTER: Cannondale-Drapac har sikret de nødvendige midlene til å fortsette i 2018. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

Cannondale-Drapac fortsetter i 2018

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 8.09.17 09:57

Del på    

Fremdeles usikkerhet rundt detaljene.

(procycling.no): I en epost til lagets ryttere, skal administrerende direktør Jonathan Vaughters ha fortalt at laget fortsetter i 2018, ifølge informasjon Velonews har mottatt.

«Jeg informerer deg nå om at vi håndhever kontrakten din, hvis du har en kontrakt med Slipstream Sports for 2018», skal være innholdet i meldingen sendt til rytterne. Cyclingnews skal ha fått bekreftet i fra flere kilder at dette er innholdet i eposten.

Detaljene er fremdeles uklare, men ifølge Velonews skal laget ha vært nær å signere en avtale onsdags kveld. Usikkerheten rundt laget dukket opp for et par uker siden, da det plutselig ble kjent at laget manglet syv millioner dollar for å kunne drive videre, etter en sponsor hadde trukket seg ut i siste liten.

Siden den gang har det blitt satt i gang en «crowdfunding»-kampanje for å redde laget, hvor en av lagets støttespillere, Fairly Group, lovet å matche alle donasjonene. I skrivende stund har kampanjen samlet inn 530.000 dollar, noe som vil si med Fairly Groups innskudd, har man dekket 1,06 millioner dollar.

Ryttere som Rigoberto Uran, Sep Vanmarcke, Taylor Phinney, Dylan Van Baarle og Pierre Rolland er blant dem som har kontrakt med laget i 2018.

Tagget med: , , , , , , , ,

Les også disse