Prøv Procycling Pluss idag

STJERNETRIO: Adam Yates, Esteban Chaves og Simon Yates blir Mitchelton-Scott sine kapteiner også i 2019. Foto: Tim De Waele

Yates-tvillingene blir i Mitchelton-Scott

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 23.07.18 16:55

Del på    

Britene forlenger kontrakten med WorldTour-laget.

(procycling.no): Både Adam og Simon Yates sykler for Mitchelton-Scott ut 2020-sesongen.

Den siste hviledagen i Tour de France er ofte dagen for store annonseringer. For Mitchelton-Scott sin del betød det at to av australiernes store sammenlagttalenter forlenger sine kontrakter med to år.

I mai var Simon Yates noen dager fra å vinne lagets første Grand Tour, men 25-åringen fikk det tøft på de siste fjelletappene og tapte enormt med tid.

– Jeg er veldig fornøyd med å bli i Mitchelton-Scott i to sesonger til. Dette var ikke en avgjørelse som dreide seg om penger, men om å vinne sykkelritt. Dette laget har trodd på oss helt fra starten og gitt oss sjanser som ledere i store ritt fra ung alder.

Bror Adam Yates gikk på knekken allerede i de første fjelletappene i Tour de France, men briten har allerede en fjerdeplass å vise til fra touren og tror på videre utvikling.

– Det er det beste alternativet. Ikke bare for meg men også for Simon. Vi har vært en del av laget fra starten og har hatt mye suksess. Laget har støtet oss hele veien, så det er ingen grunn til en endring. Vi er begge glade for å bli værende.

– Sammen med Esteban Chaves har vi tre av de mest lovende talentene i denne generasjonen, sier sportsdirektør Matt White.

– Avgjørelsen ble tatt med vår eier Gerry Ryan i 2013 at vi ville utvikle oss til et lag som kunne kjøre for sammendraget. Vi identifiserte unge talenter vi trodde på og utviklet dem i vår unike kultur i laget. Det er en pågående prosess, men vi har kommet langt på kort tid. På ti Grand Tour-forsøk har vi allerede vært på podiet to ganger, og har syv topp-ti resultater, utbroderer den australske lagsjefen.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse