Prøv Procycling Pluss idag

SPURTFANTOMET: Lorena Wiebes har signert for et av sykkelsportens største kvinnelag. Foto: Team Sunweb

Wiebes klar for Sunweb

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 1.06.20 19:00

Del på    

Den nederlandske mester binder seg til laget ut 2024.

(procycling.no): Dagen etter at Lorena Wiebes ble fristilt fra sin kontrakt med Parkhotel Valkenburg er allerede hennes fremtid klar.

Nederlenderen har signert en ny langtidsavtale som binder henne til Team Sunweb fra og med i dag og helt ut 2024.

21-åringen hadde egentlig kontrakt med Parkhotel Valkenburg ut 2020-sesongen, men etter et forlik endte det med at Wiebes syklet for laget ut mai måned.

Søndag ble hun fristilt fra sin kontrakt med det lille nederlandske UCI-laget. Allerede på mandag ble hun offentliggjort som Team Sunwebs nyeste signering.

– Dette er et veldig profesjonelt miljø for me å utvikle meg i og jeg er trygg på at folkene rundt meg vil få meg til et nytt nivå. Jeg gleder meg allerede til å komme i gang med rittene igjen når det er trygt for alle slik at jeg kan gjøre min første opptreden for laget. Å vite at dagen nærmer seg holder meg motivert i treningen gjennom disse uvanlige og utfordrende tidene, sier Wiebes i en pressemelding.

I 2019 tok Wiebes hele 15 seirer og avsluttet året på toppen av UCIs individuelle verdensrangering foran Marianne Vos og Annemiek van Vleuten.

– Lorena er en av de mest fremadstormende rytterne i hennes generasjon og hun vil ta kvinneprogrammet vårt til et nytt nivå, sier Sunweb-trener Hans Timmermans.

– Da hun gjorde overgangen fra junior opp til elitenivå så tok hun et enormt steg i sin utvikling og hennes spurttalent ga henne umiddelbar suksess. Hun har også fortsatt å utvikle seg i klassikerne som gjør oss sikre på at hun vil bli en nøkkelrytter for oss. Lorena er bare 21 år gammel og det tar fortsatt tid å utvikle seg som rytter. Vi gleder oss til å støtte henne i progresjonen de kommende årene, konkluderer Timmermans.

Tagget med: , , , , , ,

Les også disse