ULYKKESFUGL: Alexis Vuillermoz må utsette sesongstarten etter å ha skadet seg på trening. Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)

Vuillermoz krasjet med bil

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 28.01.17 10:57

Del på    

AG2R-rytteren skadet ryggen på trening.

Det var på trening den 21. januar at uhellet skjedde med Alexis Vuillermoz. Krasjen med bilen endte med et brudd i en av AG2R La Mondiale-rytterens nederste ryggvirvler.

Ifølge det franske lagets lege, Eric Bouvat, dreier det seg ikke om et alvorlig brudd. Vuillermoz skulle, etter planen, sesongdebutere i Volta a la Comunitat Valenciana som starter 1. februar. Nå må den 28-år gamle franskmannen belage seg på en måned uten konkurranse.

–Når dette skjer så tidlig i sesongen er det viktig at jeg forblir optimistisk. Jeg gledet meg til å sykle igjen i Valenciana, men nå er det viktig å få behandlet ryggskaden min godt. Jeg vil ikke risikere å ødelegge resten av sesongen, sier Vuillermoz til AG2R-lagets hjemmeside.

Mikaël Chérel har blitt hentet inn som Vuillermoz sin erstatter i det spanske etapperittet.

Tagget med: , , , ,

Les også disse