TOK AV: Marc Madiot var svært glad da Pinot gikk over målstreken. Skjermdump/Eurosport

VIDEO: Slik reagerte FDJ-sjefen da Pinot vant på Tourmalet

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 20.07.19 20:04

Del på    

Madiot i ekstase da Pinot kjørte inn til karrierens tredje etappeseier i Tour de France.

(procycling.no): Marc Madiot, Groupama-FDJs lagsjef, er kjent for å være svært engasjert når rytterne hans gjør det bra.

ANNONSE: Følg sesongen hos Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Da Thibaut Pinot rykket fra konkurrentene på de siste to hundre meterne på lørdagens etappe til Col du Tourmalet, var Madiot igjen i sitt ess.

Se hele jubelscenen i videoen under!

Etappeseieren i fokus for Pinot

Madiot og Pinot har gitt fantastiske scener tidligere. De fleste vil nok også huske Madiot febrilskt heiende ut av bilen på den åttende etappen i Tour de France 2012, da en 22 år gammel Thibaut Pinot vant sin første etappe i Tour de France.

Du kan se video av en ellevill Madiot i 2012 her!

Etter lørdagens etappe lever nok også håpet om at Pinot kan gå helt til topps i årets Tour de France. Franskmannen tapte mye tid i sidevinden på den niende etappen, men har sett veldig bra ut på de øvrige etappene og ligger nå på en sjetteplass, 3:12 bak sammenlagtleder Julian Alaphilippe. 

– Taktikken vår var klar før rittet. Det var derfor vi ønsket å ha tempospesialistene våre til å kjøre i feltet og holde forspranget på under tre minutter. Jeg ønsket helt klart å vinne etappen og ikke noe annet. Det var ute av spørsmålet å lage et show. Det vi ikke hadde planlagt var at Movistar ville gjøre rittet så hardt i Soulor. David Gaudus angrep var også planlagt. Jeg hadde et sterkt ønske om å vinne. Målet mitt nå er å være blant de tre beste i Paris igjen, sier Pinot, som ble nummer tre i 2014, til rittets hjemmeside.

ANNONSE: Følg sesongen hos Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med: , , ,

Les også disse