MIL ETTER MIL: Julien Vermote arbeidet utrettelig i fronten av feltet på de flate etappene i Tour de France. Foto: Tim De Waele

Vermote forlater Quick-Step

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 18.08.17 22:03

Del på    

Dimension Data styrker maskineriet.

(procycling.no): Mark Cavendish og Dimension Data har fått en solid forsterkning til 2018-sesongen. Julien Vermote forlater Quick-Step Floors etter syv sesonger i det belgiske laget. 27-åringen vil sykle for Dimension Data i 2018.

Quick-Step-rytteren lå i front av hovedfeltet i mil etter mil i Tour de France, og var en viktig faktor bak suksessen til Marcel Kittel. Nå blir det Mark Cavendish som vil nyte godt av den solide belgieren. Også Edvald Boasson Hagen får en bra hjelper i Vermote, som håper å ta et nytt steg i klassikerne.

– Jeg er veldig glad over å signere for Team Dimensino Data. Jeg må innrømme at det var en vanskelig avgjørelse å forlate Quick-Step. Jeg var en del av familien der, og de ga meg gode sjanser der. Men det kommer et punkt i en rytters karriere der du må ta det neste steget, og den tiden har kommet for meg, sier Vermote i en pressemelding.

– Jeg er glad for at Dimension Data viste så mye interesse for meg, og jeg følte tillit med en gang. Jeg snakket mye med Mark (Cavendish) og Rolf Aldag på telefonen, og de forsikret meg om at jeg gjorde det rette valget. Jeg gleder meg til å få flere sjanser her, spesielt i vårklassikerne og i finalene der. Jeg elsker rittene i Flandern. Det er der jeg kommer fra, og jeg tror jeg kan gjøre det bra der.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse