Prøv Procycling Pluss idag

BLIR I SAMME LAG: Mads Pedersen er i gang med sin fjerde sesong i Trek-Segafredo. Nå blir det minst to til etter 2020. Foto: Con Chronis/Getty Images

Verdensmesteren forlenger med Trek-Segafredo

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 5.02.20 20:16

Del på    

Mads Pedersen forlenger ut 2022.

(procycling.no): Mads Pedersen har forpliktet seg til Trek-Segafredo ut 2022. Det offentliggjør laget selv på onsdag.

– Luca Guercilena (lagets manager, journ. anm) hadde virkelig troen på meg for tre år siden da jeg signerte for laget. Allerede året før da jeg var litt i trøbbel i Cult og Stölting så viste han at han stolte på meg og sa jeg skulle få kontrakt selv om lagene ble lagt ned. Laget fortsatte et år til, så jeg ble der men var veldig glad for at Luca ga meg tillit så tidlig. Det er en avgjørende faktor for at jeg forlenger kontrakten med laget nå, sier den danske 24-åringen i en pressemelding.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Pedersen tok sin klart største seier da han vant VM i 2019. I både 20017 og 2018 leverte han triumfer for det amerikanske laget, men i 2019 kom den første seieren i GP d’Isbergues kun en uke før den magiske søndagen i Yorkshire.

– Jeg har lyst til å fortsette å vinne ritt. Jeg ønsker å bli mer stabil og å være oftere på topp i klassikerne. Ikke bare i de store rittene, men i alle og ikke bare poppe opp av og til. Det er mitt hovedmål akkurat nå og så ønsker jeg selvfølgelig å hedre regnbuestripene.

Tagget med: , , , ,

Les også disse