Prøv Procycling Pluss idag

ÅRETS FØRSTE: Clément Venturini spurtslo Nacer Bouhanni i La Route d'Occitanie. Foto: Justin Setterfield/Getty Images)

Venturini tok skalpen til Bouhanni

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 15.06.18 16:26

Del på    

Franskmannen var lynrask på de siste meterne i La Route d’Occitanie.

(procycling.no): Den andre etappen av La Route d’Occitanie endte i nok en massespurt, og nok en fransk dobbeltseier. Men på fredag var det Clément Venturini som var raskest.

Med tre kilometer til målstreken var kun Johan Le Bon (Vital Concept) igjen av utbryterne. Men franskmannen ble kjørt inn med to kilometer igjen.

Inn mot Masseube Val de-Gers satt Nacer Bouhanni (Cofidis) i god posisjon, og franskmannen åpnet spurten med 200 meter igjen. På hjul fulgte Carlos Barbero (Movistar) og Clément Venturini (AG2R).

Barbero forsøkte seg på venstresiden, som Bouhanni skjenet ut mot. Mens Cofidis-spurteren var mest opptatt av Barbero åpnet det seg for landsmann Venturini på høyresiden. AG2R-spurteren suste enkelt forbi Bouhanni, og tok sin første seier for sesongen.

– I går var jeg frustrert. Jeg ville gjerne gjøre det bedre i dag. Jeg skjønte tidlig at bruddet ikke kom til å holde til mål. Jeg visste det gikk utfor mot slutten og at jeg måtte være konsentrert og godt plassert. Jeg er veldig fornøyd med at jeg endelig klarte å vinne, sier Venturini i seiersintervjuet vist på Eurosport.

Franskmannen syklet for Cofidis i fire sesonger, men dro til AG2R før 2018-sesongen.

Bouhanni, som vant gårsdagens etappe, beholder ledelsen i sammendraget før morgendagens kongeetappe.

Tagget med: , , , ,

Les også disse