VANT I SIENA:: Annemiek van Vleuten tok en av sine mest pitoreske triumfer i 2019 da hun herjet på de vakre grusveiene i Toscana og kom alene til målstreken i Strade Bianche. Foto: Luc Claessen/Getty Images

Van Vleuten starter sesongen med endagsritt

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 13.02.20 18:23

Del på    

Går for seier i alle vårklassikerne.

(procycling.no): Fra sesongdebuten 29. februar så er det kun endagsritt som gjelder for Annemiek van Vleuten i de to månedene som følger.

Omloop Het Nieuwsblad starter sesongen der verdensmesteren håper på seier i alle de store vårklassikerne.

I 2019-sesongen ble det bare seier i Strade Bianche og Liège-Bastogne-Liège. I Flandern rundt, Amstel Gold Race og La Flèche Wallonne ble det andreplass. Omloop Het Nieuwsblad førte til fjerdeplass mens den svakeste vårklassikeren for Van Vleuten Dwars door Vlaanderen der den nederlandske giganten ble nummer syv.

I år håper verdensmesteren på enda flere seirer.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

– Jeg liker virkelig klassikerne. Det kjøres på en måte jeg liker og er alltid hardt. Vanligvis starter jeg litt sakte i klassikerne, men denne gangen forventer jeg å være klar fra Nieuwsblad og å ta med meg det fremover. Jeg gleder meg, sier Mitchelton-Scott-rytteren i en pressemelding.

– Jeg kjører ikke mange ritt, men de rittene jeg gjør de satser jeg virkelig mot. Etter å ha vært nære på et par ganger i fjor så gleder jeg meg virkelig til å kjøre de igjen i år. Om du har blitt nummer to da så er det mulig å vinne, konstaterer 37-åringen.

Annemiek van Vleutens klassikerprogram 2020

  • Omloop Het Nieuwsblad – 29. februar
  • Strade Bianche – 7. mars
  • Dwars door Vlaanderen – 1. april
  • Ronde van Vlaanderen – 1. april
  • Amstel Gold Race – 19. april
  • Flèche Wallonne – 22. april
  • Liège-Bastogne-Liège – 26. april

Tagget med: , , , ,

Les også disse