MÅ VENTE PÅ VERDENSMESTEREN: Cyclocross-fansen må vente på Mathieu van der Poel-show helt til november. Foto: Mark Van Hecke/Getty Images

Van der Poel tilbake på sykkelen i november

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 21.10.19 21:28

Del på    

Nederlenderen utsetter cyclocross-sesongen.

(procycling.no): Mathieu van der Poel sin konkurransepause etter landeveis-VM i Yorkshire forlenges.

Det planlagte comebacket til den nederlandske sykkelvirtuosen er 3. november under cyclocross-rittet Telenet Superprestige Ruddervoorde.

Første planlagte sesongstart for cyclocross-verdensmesteren var i Kiremko Nacht van Woerden som går allerede på tirsdag.

24-åringen har allerede gjort én endring på rittprogrammet tidligere i høst ved å droppe testrittet for OL i Tokyo som gikk i starten av oktober.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Van der Poel dominerte cyclocross-sesongen i 2018/2019. Han fullførte 33 av de 34 rittene han startet. 32 av dem endte med seier. Han vant de to store konkurransene DVV Trofee og Superprestige sammenlagt og ble nummer tre i UCI sin verdenscup.

Han startet kun seks av de ni verdenscup-rittene og var dermed for langt bak Wout van Aert og sammenlagtvinner Toon Aerts. De seks rittene han deltok i vant han.

Corendon-Circus-rytteren er også regjerende verdens- og europamester.

Så langt i herrenes cyclocross-sesong har Eli Iserbyt vært den dominante rytteren. Det belgiske stortalentet, som fyller 22 år på tirsdag, har vunnet de tre første verdenscuprittene samt to andre ritt.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse