ETTERTRAKTET: I fjor var Greg Van Avermaet den store stjernen under vårklassikerne. Ikke overraskende er det mange som ønsker å ha belgieren i sine rekker. Foto: AFP PHOTO / Jeff PACHOUD

Van Avermaet kan bli lagkamerat med Boasson Hagen

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 4.07.18 21:23

Del på    

Nieuwsblad hevder Dimension Data er interessert i belgieren.

(procycling.no): Hverken Edvald Boasson Hagen eller Greg Van Avermaet har kontrakt for 2019-sesongen. Men mens Boasson Hagen virker å ha funnet seg til rette i Dimension Data, og har muligheten til å forlenge kontrakten, er tilstanden en annen for den belgiske brosteinskongen.

BMC Racing Team står fremdeles uten sponsor for 2019-sesongen, og flere av lagets stjerner har begynt å prate med andre lag. Bahrain-Merida er blant lagene som skal ha vært interessert i den den olympiske mesteren. Men nå skal også Dimension Data ha kastet seg inn i kampen om underskriften til Lokeren-syklisten.

Belgiske Neuwsblad hevder at fremtiden til sykkelprodusenten BMC kan avgjøre hvor Van Avermaet sykler fremover. Sykkelprodusenten som sponser belgierens nåværende lag trekker seg etter 2018, men forsvinner ikke fra sykkelsporten. Dimension Data skal være aktuell som ny samarbeidspartner, da lagets kontrakt med Cérvelo utgår etter 2018-sesongen. Sykler trengs fremdeles, og BMC skal stå klar til å fylle tomrommet.

Tagget med: , , ,

Les også disse