FORTSATT VIKTIG: Alejandro Valverde fylte 40 i slutten av april. Veteranen er fortsatt essensiell for Movistar-laget. Foto: Justin Setterfield/Getty Images

Valverde og Mas leder Movistar i touren

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 3.06.20 18:44

Del på    

Kapteinskabalen er klar før høstsesongen.

(procycling.no): Movistar har bestemt seg for hvordan de vil disponere sine kapteiner i Grand Tourene gjennom høstens travle sykkelsesong.

Alejandro Valverde fortsetter sin lange tjeneste for laget som en av to kapteiner i Tour de France. Enric Mas, som kom over fra QuickStep til årets sesong, er den andre kapteinen i den franske Grand Tour.

De to vil også dele ansvaret i Vuelta a España.

I den italienske ekvivalenten er det Marc Soler som skal lede den spanske armadaen.

Av de tre er det kun Valverde som tidligere har klart å vinne en Grand Tour. 40-åringen vant Vuelta a España i 2009. Totalt har spanjolen 13 topp 5-plasseringer i treukersritt.

Enric Mas har kun syklet tre Grand Tours, men på andre forsøk i Vuelta a España 2018 klatret 25-åringen helt opp til andreplass.

Marc Soler har som regel havnet i hjelperytterrollen i Movistar de siste årene, men 26-åringen som vant Paris-Nice i 2018 viste sitt kaliber i fjorårets vuelta der han ble nummer ni. Han kjørte primært som hjelperytter for Valverde og Quintana som begge havnet foran ham på resultatlista.

Tagget med: , , , , , ,

Les også disse