FULGTE SOM EN SKYGGE: Alejandro Valverde vant en etappe for første gang i Giro d'Italia, men Steven Kruijswijk (rosa trøye) fulgte ham tett og har fortsatt et klart forsprang i sammendraget. Foto: Claudio Peri / Epa / NTB scanpix

UHELDIG: Alejandro Valverde måtte ende onsdagens treningstur tidligere enn planlagt. Foto: Claudio Peri / Epa / NTB scanpix

Valverde krasjet med bom på trening

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 11.01.17 21:33

Del på    

Kun muskelskader for Movistar-rytteren.

Onsdagens treningstur endte ikke som planlagt for Alejandro Valverde. Den spanske stjernen traff en bom som gikk ned før 36-åringen fikk syklet forbi.

– Det var et hardt slag. Bommen gikk ned, og jeg traff den med armene og brystet. Jeg prøvde å fortsette turen, men jeg klarte ikke mer enn en halvtime med smerter, sier Valverde via Movistar sin twitter-konto.

– Jeg håper at vi klarer å kjøle det ned med is så det ikke blir verre, men det kan fort bli verre i morgen. Det positive er at det virker som om det kun er muskulært, men akkurat nå klarer jeg ikke røre på meg.

Om han får tilbake bevegeligheten så vil Valverde gjøre sin sesongdebut i Mallorca Challenge, mot slutten av januar.

Tagget med: , , ,

Les også disse