ALDER ER INGEN HINDRING: 39 år gamle Alejandro Valverde forlenger kontrakten med to år til. Foto: David Ramos/Getty Images

Valverde fortsetter to år til

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 27.06.19 17:21

Del på    

Ny kontrakt med Movistar strekker seg ut 2021.

(procycling.no): Alejandro Valverde sykler for Movistar Team ut 2021-sesongen. Det offentliggjorde den regjerende verdensmesteren i tospann med lagsjef Eusebio Unzue hjemme i Murcia.

39-åringen vil være 41 år gammel ved slutten av 2021. Han har lenge omtalt OL i Tokyo 2020 som et stort mål, men vil tydeligvis ikke sette sykkelen i boden før også 2021-sesongen også har gått.

– Jeg er veldig glad for denne forlengelsen. Alle vet at Movistar Team er som et hjem for meg. Jeg har alltid følt meg elsket og respektert her og jeg er glad for å få fortsette med laget de neste to årene. Det gir meg ro og selvtillit som jeg trenger for å jobbe hardt videre og kose meg på sykkelen. Jeg vil kjempe for nye seirer, så mange som jeg klarer, og vil hjelpe lagkameratene til å oppnå stor suksess der det er mulig, sier Valverde i en pressemelding fra laget.

ANNONSE: Følg sesongen hos Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

I avtalen ligger det også at Abarca Sport, som står bak Movistar-laget, fortsatt vil være Valverde sin arbeidsgiver etter 2021. Da vil spanjolen gå over i en rolle som en læremester for unge ryttere, og som rådgiver på flere områder.

Valverde syklet sin første proffsesong for laget, som da het Illes Balears-Caisse d’Epargne, i 2005. Sesongen i 2021 vil bli hans 17. år i laget.

Tagget med: , , , ,

Les også disse