Prøv Procycling Pluss idag

HER VINNER HAN: Boris Vallée er i ferd med å legge en vanskelig sesong bak seg. Nå forlater han Fortueno-Oscaro, og melder overgang til Odd Christian Eikings nye lag. Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)

Vallée følger etter Eiking

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 25.08.17 09:03

Del på    

Sykler for Wanty de neste to sesongene.

(procycling.no): Vallonske Boris Vallée har skrevet under en toårsavtale med Wanty-Groupe Gobert. Også norske Odd Christian Eiking sykler for det belgiske prokontilaget i 2018.

24 år gamle Vallée har en fortid fra Lotto-Soudals rekker, men har tilbrakt de to siste årene hos Fortuneo-Oscaro.

– Jeg har hatt en ganske vrien sesong med mange velt og andre problemer. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på en ny utfording, sier han.

Vallée har en bra avslutning, og vant en etappe under fjorårets Walloniet rundt. Han står også bokført med to etappeseirer fra Tour de Bretagne.

Den nye avtalen sikrer at han nå vender «hjem» etter to år i fransk lag:

– Det blir jo litt så man kommer hjem til utgangspunktet. Jeg er tilbake i et belgisk lag, nær hjemmet mitt og vennene mine. Det føles bra. Jeg kjenner alt noen ryttere i laget og det er mange belgiere der. Jeg er fornøyd med å bli en del av denne familien, som også er et lag med et vidstrakt internasjonalt program de siste årene, sier han.

Wanty har også forlenget avtalene med Guillaume Martin og Frederik Backaert. Det er også klart at Kenny Dehaes fortsetter karrieren hos WB Veranclassic Aquality Project.

 

Tagget med: , , ,

Les også disse