Foto: ASO/Unipublic/Charly Lopez

Eiking bekreftet klar for nytt lag

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 8.09.21 20:09

Del på    

Askøyværingen signerer for EF Education-NIPPO.

(procycling.no): Onsdag kveld bekreftet EF Education-NIPPO at Odd Christian Eiking blir å finne i deres rekker i 2022.

– Jeg trenger å være på en plass der jeg kan vokse og utvikle meg og EF virker som et veldig godt sted for min utvikling. Det virker som en god gruppe og jeg har lyst til å bli en del av den, sier Eiking i pressemeldingen.

Da lagleder Jonathan Vaughters kom med en kryptisk Twitter-melding for noen dager siden begynte ryktene om Eiking til EF å ta fyr.

– Jeg har fulgt med på ham gjennom sesongen. Han var god i San Sebastian. Han vant nesten Arctic Race of Norway og så dro han til vueltaen og hadde en flott rekke i ledertrøya. Han klarte nesten topp 10 sammenlagt. Jeg fikk med meg alt. Jeg pratet med agenten hans hele perioden og en mulighet kom til å fyre av og da nølte jeg ikke, sier Vaughters om signeringen.

Nå håper Eiking å gjøre gode resultater om til seirer i det nye laget.

– Jeg gleder meg veldig til å starte neste år. Jeg håper vi som lag kan vinne ritt sammen. Så håper jeg selvfølgelig at også jeg kan vinne noen ritt. Å være på et vinnende lag er uansett veldig bra. Det gir en spesiell følelse. Jeg håper jeg kan ha den følelsen ofte neste år og i årene som følger, sier askøyværingen.

Tagget med: , , , ,

Les også disse