REGJERENDE MESTER: Bauke Mollema tok karrierens største seier da han stakk av gårde og vant Il Lombardia 2019. Foto: Tim de Waele/Getty Images

UCI fastslår dato for italienske monumenter

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 12.06.20 18:01

Del på    

Il Lombardia flyttes til august.

(procycling.no): I midten av mai kom det italienske sykkelforbundet med et revidert forslag av UCIs første skisse for hvordan sykkelhøsten skulle se ut.

Der var blant annet Il Lombardia flyttet fram til 8. august, mens Milano-Sanremo fant sted den 22. august. I UCIs originale plan var det Milano-Sanremo som skulle gå 8. august med Il Lombardia så sent som 31. oktober.

Det italienske forbundet fikk det ikke slik de ønsket, men noen endringer har det blitt i den nye kalenderen UCI slapp fredag 12. juni.

Den største er at Il Lombardia har blitt flyttet fram til 15. august. Milano-Sanremo finner fortsatt sted den 8. august.

Se hele UCI sitt WorldTour-program for menn og kvinner her. 

Til slutt opplyser UCI at det neste møtet vil finne sted i organets Management Committee neste gang skal møtes den 22. til 24. september i Montreux i Sveits under høstens VM. Dermed virker det som om UCI fortsetter med Sveits som planlagt VM-vertskap.

Tagget med: , , , , ,

Les også disse