Prøv Procycling Pluss idag

FABELAKTIG HØST: Bauke Mollema tok sin aller største seier da han vant Il Lombardia. Foto: Tim de Waele/Getty Images

– Jeg skal til touren og Nibali til giroen

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 30.11.19 11:09

Del på    

Trek-Segafredo har lagt 2020-kabalen.

(procycling.no): I et intervju med nederlandske Algemeen Dagblad avslører Bauke Mollema hvordan Trek-Segafredo vil disponere sine Grand Tour-kapteiner i 2020.

– Vi har fordelt de store rittene. Jeg vil kjøre touren for sammendraget, mens Nibali drar til giroen. Vi kjører trolig vueltaen sammen. Det blir ikke for sammendraget, men for etappeseirer, konstaterer den nederlandske 33-åringen.

Richie Porte skal, ifølge Mollema, også til Tour de France for et godt resultat i sammendraget. Men selv med Nibali sitt inntog i laget og Porte sin stadige tilstedeværelse føler ikke Mollema seg truet.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

– Laget vil ha ryttere som er blikkfang og selger sykler. Det forstår jeg. En rytter som Contador får mer publisitet enn meg. Det er ikke et problem for meg. I år ble Porte med på laget og jeg hadde det beste året i min karriere.

Mollema fikk med sin femteplass i årets Giro d’Italia sitt beste Grand Tour-resultat siden 2011. Vuelta-plasseringen for åtte år siden ble til slutt en tredjeplass etter at Cobo ble fratatt seieren.

Høsten i år ble også meget fin for Mollema med en strålende triumf i Il Lombardia og seier i siste ritt i Japan Cup.

Tagget med: , , , , , ,

Les også disse