LEDET TOUR DE FRANCE: Men Fabio Aru maktet ikke stå distansen ut. Neste år blir han lagkamerat med Alexander Kristoff i UAE Team Emirates.. / AFP PHOTO / Jeff PACHOUD

LEDET TOUR DE FRANCE: Men Fabio Aru maktet ikke stå distansen ut. Neste år blir han lagkamerat med Alexander Kristoff i UAE Team Emirates.. / AFP PHOTO / Jeff PACHOUD

Tour de France-utfordrer til Kristoffs lag

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 17.10.17 10:54

Del på    

Fabio Aru forlater Astana.

(procycling.no): Hvis du var i tvil om at UAE Team Emirates har mye penger, kan den legges til side nå.

Det ryktes nemlig at lønnskravet til Fabio Aru overstiger tre millioner euro (rundt 28 millioner kroner), noe som skremte blant andre Trek-Segafredo unna.

Laget som blant annet fikk Midt-Østens nest største bank med på laget midt i sesongen, kunne i dag kunngjøre at Fabio Aru sykler for UAE Team Emirates de neste tre sesongene.

Alexander Kristoff, Sven Erik Bystrøm, Aliaksandr Riabuchenko, Rory Sutherland og Dan Martin er de øvrige nykommerne i en stall som per i dag teller 24 mann.

Vanligvis vil en sammenlagtrytter kunne få med seg noen hjelperyttere med på lasset, men det er foreløpig uklart.

UAE Team Emirates har også kvittet seg med en rekke ryttere fra årets stall. Louis Meintjes har gått til Dimension Data, Sacha Modolo til Cannondale-Drapac, Andrea Guardini til Bardiani, og Matej Mohoric til Bahrain-Merida, Marko Kump.

Kristoff: – Skulle gjerne hatt inn flere

Da procycling.no snakket med Alexander Kristoff tidligere i høst, svarte han følgende på spørsmål om forsterkninger av laget utover:

– Jeg tror ikke det er noe flere på vei inn rundt meg. Det er fremdeles snakk om Aru, men så vidt jeg vet er det noe problemer med Astana-kontrakten.

– Er du fornøyd med hvordan laget rundt deg er nå?

– Jeg skulle gjerne hatt litt flere, men laget er som det er. Det er ikke jeg som er manager på laget.

Vegard Stake Laengen fra Asker er den tredje nordmannen i WorldTour-lagets 2018-stall.

Artikkelen er levert av sykkelnettstedet procycling.no!

Tagget med: , , , , ,

Les også disse