JOBBER SEG TILBAKE: Chris Froome har fremdeles noen steg å ta før han er helt tilbake etter skrekkvelten i fjor sommer. Her fra Saitama Criterium i høst. FOTO: Christopher Jue/Getty Images

Tok til Twitter etter rapporter om treg rekonvalesens

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 6.01.20 08:41

Del på    

– Drar på min neste treningsleir på torsdag.

(procycling.no): I løpet av helga fikk en kommentar fra Dario Cioni, sportsdirektør i Team Ineos, mye oppmerksomhet.

– Etter to dager med trening i Spania, reiser Froome hjem igjen. Han er ikke bra, og hvem vet om han kommer tilbake, ble italieneren sitert på av Bicisport, og videre gjengitt av flere andre medier, procycling.no inkludert.

Sitatene ga inntrykk av å være basert rundt en nylig hendelse, noe som fikk Chris Froome selv til å legge ut en melding på Twitter.

– Håper jeg kan gjøre dette klart. Jeg var sist på en treningsleir i starten av desember. Rekonvalesensen min går bra og jeg vil dra på min neste treningsleir på torsdag, skrev Froome søndag kveld.


Hvordan det virkelig går med 34-åringen får man nok ikke vite før han returnerer til konkurranse igjen. Det er godt over et halvt år siden han krasjet stygt i forbindelse med rekognosering av tempoeetappen i Critérium du Dauphiné, og han har siden kun gjort en liten opptreden i Saitama Criterium.

Briten har normalt sett sesongåpnet rundt midten av februar, men foreløpig er det ikke klart når man kan forvente å se mannen med fire Tour de France-seirer tilbake i konkurranse.

ANNONSE: Følg sesongen hos Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

– Froome får det tøft med å komme tilbake

Tagget med: ,

Les også disse