VERDENSMESTERE: Sunweb vant lagtempoen under VM i Bergen. BMC (sølv) og Team Sky (bronse) kommer i likhet med Sunweb til Hammer Stavanger. AFP PHOTO / Jonathan NACKSTRAND

To nye WorldTour-lag klare for Hammer Stavanger

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 12.02.18 18:44

Del på    

De regjerende verdensmesterne på lagtempo kommer til Vestlandet.

Både BMC og Sunweb blir å se i Stavanger og Sandnes fra 25. til 27. mai under Hammer Stavanger. Det bekrefter arrangøren i en pressemelding mandag kveld. De to WorldTour-lagene er blant de mest meritterte i sporten, med stjerner som Greg Van Avermaet, Richie Porte (begge BMC), Tom Dumoulin og Michael Matthews (begge Sunweb) i rytterstallene.

Les mer: Slik blir Tour des Fjords og Hammer Stavanger

De to lagene var også med da den første utgaven av Hammer Series ble kjørt i Limburg i fjor. Sunweb tok da andreplassen etter at de ble spurtet ned av Team Sky på oppløpet på lagtempoen.

Sky er for øvrig også blant lagene som allerede, i likhet med Lotto Soudal og Caja-Rural, har blitt meldt klare til både Tour des Fjords og Hammer Stavanger.

I pressemeldingen kunne også arrangøren meddele at Israel Cycling Academy vil kjøre Hammer Stavanger. Prokontinentallaget har både August Jensen og Sondre Holst Enger i stallen, men hvorvidt de blir å se på norsk jord vil avhenge av om de får plass på laget til Giro d’Italia. Det italienske rittet avsluttes nemlig samtidig som Hammer Stavanger arrangeres.

Tirsdag kunne også Tour des Fjords bekrefte at Sunweb og Israel Cycling Academy kommer til 2.HC-rittet i forkant av Hammer Stavanger, samt at Dimension Data – med Edvald Boasson Hagen i spissen – og Uno-X Norwegian Developement Team også stiller til start i rittet som starter i Lindesnes 22. mai.

Tagget med: , ,

Les også disse