ÅRETS VINNERLAG: Mye takket være en strålende Remco Evenepoel tok Deceuninck-Quick-Step seieren i årets Hammer Limburg. Foto: Luc Claessen/Getty Images

Hammer Limburg kun for ungdommen i 2020

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 29.11.19 13:08

Del på    

Kalenderendringer på grunn av OL gjør sitt til at det ikke blir noe proffritt neste år.

(procycling.no): Det kommer frem av en pressemelding fra Hammer Series fredag ettermiddag.

På grunn av OL har flere ritt blitt flyttet på, noe som gjør at både Critérium du Dauphiné og Tour de Suisse arrangeres i tidsrommet hvor Hammer Limburg har blitt arrangert de siste tre årene.

Rittet ble derfor flyttet til 7.-9. august i UCIs kalender, noe som vil si at det ville blitt arrangert under den siste delen av OL i Tokyo og samtidig som Arctic Race of Norway, Czech Tour og Tour of Utah.

Nå viser det seg altså at det ikke blir noe proffritt i 2020, men at man kun vil ha et ungdomsritt. Det vil bli arrangert 6.-7. juni.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

I pressemeldingen skriver de videre at planen er å arrangere Hammer Limburg for proffene igjen i 2021, og da for både herrer og damer. 

Dermed vil det bare arrangeres to Hammer Series-ritt i 2020 med Hammer Stavanger (22.-24. mai) og Hammer Hong Kong (10.-11. oktober). I Stavanger har de også jobbet for å få på plass et dameritt, men rittet har foreløpig ikke fått plass på UCIs kalender. Det jobbes i disse dager med å få omgjort den avgjørelsen.

Har ikke fått godkjent damerittet i Hammer Stavanger: – Politisk spill

Tagget med: , ,

Les også disse