Prøv Procycling Pluss idag

TILBAKE I LOTTO-SYSTEMET: Steff Cras har kjørt to år i Katusha Alpecin. Før han ble proff var han i Lotto Soudal U23. Foto: Tim de Waele/Getty Images

To klatretalenter klare for Lotto Soudal

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 27.10.19 11:28

Del på    

Steff Cras og Matthew Holmes er lagets siste signeringer før 2020.

(procycling.no): Lørdag offentliggjorde Lotto Soudal sine to siste signeringer før 2020-sesongen.

To mer klatresterke ryttere hentes fullfører det belgiske laget sin 2020-tropp. Britiske Matthew Holmes, signert fra Madison Genesis, tar for første gang steget opp til proffnivå. Steff Cras og

25-åringen har hatt en meget solid sesong med sjetteplass i Tour de Yorkshire og 15. plass i Tour of Britain. I prøve-OL ble han nummer fire bak Diego Ulissi, Davide Formolo og Nans Peters.

– Etter Tokyo så kontaktet Lotto Soudal meg. Jeg trodde jeg drømte helt til jeg endelig fikk signert kontrakten i går. Det blir et stort steg for meg fra å sykle i Storbritannia til å sykle i hele verden. Jeg er klar og jeg gleder meg. Fokuset vil være på de mindre etapperittene. Jeg vil være en hjelper som også får mine egne sjanser, sier Holmes i en pressemelding.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

For den andre signeringen, Katusha-Alpecin-rytter Steff Cras, er returen til Belgia kjærkommen.

– For meg så er det som å komme hjem. Før jeg ble proff så hadde jeg to sesonger i Lotto Soudal U23-laget. Jeg begynte bra i år i Oman, men hadde litt helseproblemer gjennom sesongen. Heldigvis så avsluttet jeg bra. Jeg er sulten på å bevise hva jeg kan i 2020 for Lotto Soudal, sier 23 år gamle Cras som har syklet for Katusha de siste to sesongene.

Både Holmes og Cras har signert kontrakter ut 2021.

Lotto Soudal sine overganger til 2020

Ut: Maxime Monfort (legger opp), Tiesj Benoot (Team Sunweb), Jens Keukeleire (EF Education First), Victor Campenaerts (Team NTT), Lawrence Naesen (AG2R La Mondiale), Enzo Wouters (Tarteletto-Isorex), Jelle Vanendert (Wallonie-Bruxelles), Adam Blythe (uten kontrakt i 2020)

Inn: Philippe Gilbert (Deceuninck-QuickStep), John Degenkolb (Trek-Segafredo), Jonathan Dibben (Madison Genesis), Stefano Oldani (Kometa Cycling), Matthew Holmes (Madison Genesis), Steff Cras (Katusha-Alpecin), Kobe Goosens (Lotto Soudal U23)

Tagget med: , , , , ,

Les også disse