TRE GULL: Silje Mathisen (Halden CK) tok gull på tempo, fellesstart og i kriteriumsrittet i NM 2018. Her etter tempoen med Martine Gjøs og Amalie Lutro. FOTO: Norges Cykleforbund

Tidligere juniormester klar for Hitec Products

Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 30.08.19 21:50

Del på    

Silje Mathisen sykler for det norske laget i 2020.

(procycling.no): Silje Mathisen får sin første fulle sesong for Hitec Products-Birk Sport i 2020.

18-åringen prøver seg som stagiaire i det norske laget i høst og har allerede vært i aksjon i Tour de Belle Isle en Terre.

Halden-syklisten herjet på juniornivå i 2018 med gull både på fellesstart, tempo og i kriteriumsrittet. Årets sesong har vært preget av en tidlig skade, men i NM slo hun tilbake med en ny medalje. Denne gangen ble det sølv på juniortempoen.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

– Det blir spennedne å konkurrere med laget. Jeg tror jeg kommer til å lære mye og oppleve mye. Forhåpentligvis klarer jeg å hjelpe laget. Jeg er så takknemlig for at de gir meg denne sjansen. Jeg skal jobbe hardt i vinter og gjøre mitt aller beste for å hjelpe laget neste år, sier Mathisen i en pressemelding.

Hitec Products-stallen er i ferd med å fylles opp for neste års sesong. Torsdag offentliggjorde laget at Marta Tagliaferro og Lucy van der Haar (tidligere Garner) er med videre også i 2020.

Ingvild Gaskjenn, Amalie Lutro, Pernille Feldmann og Thale Kielland Bjerk sine forlengelser ble offentliggjort tidligere i august.

Tagget med: , , , ,

Les også disse